Werkzaamheden baan komende weken.

Gepubliceerd op 27 februari 2020

Afgelopen twee jaar heeft de baan in de zomerperiode erg veel last gehad van het extreem warme weer. Hierdoor heeft de baan op diverse gebieden gras verloren (kale plekken). De greenkeepers hebben zelf deze plekken door-gezaaid, maar dit heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. Voor de komende vier weken is er een plan van aanpak opgesteld
(start 2 maart a.s.). Er worden o.a. extra sproeiers geplaatst op de beschadigde plekken door een extern bedrijf. Verder worden deze plekken beoordeeld en waar nodig wordt de grond verbeterd voordat er nieuwe graszoden worden gelegd. De meeste gebieden liggen rond de greens/afloop greens. Hierdoor kan het voor komen dat, gedurende de werkzaamheden, de vlag op tijdelijke green staat.
Onze excuses hiervoor.

Iedere maandag geven de greenkeepers op de website aan bij baanstatus -> berichten greenkeepers, waar zij die week actief zijn met het herstellen van de plekken.
Houd de website goed in de gaten!

Heeft u vragen over bovenstaand, neem dan contact op met onze hoofd-greenkeeper, Marco Mooren, Richard Kempkens of Baancommissaris, Jan Willem Ruskamp. 

Voorbeeld:


Inloggen