EUROPEES TOPGOLF OP DE ROSENDAELSCHE GOLFCLUB.

14 t/m 17 juli 2022

De Rosendaelsche Golfclub is dit jaar voor de tweede keer gastvrouw van de Ladies European Tour (LET) met de Big Green Egg Open 2022. De lovende reacties van speelsters en organisatie na de eerste editie waren de kroon op ons werk. We gaan er dit jaar een nóg mooier toernooi van maken. Als bezoeker een unieke mogelijkheid om topgolf op een topbaan van dichtbij mee te maken.

LADIES EUROPEAN TOUR (LET)

De Ladies European Tour (LET) is de belangrijkste golftour voor de vrouwen in Europa. Zij werd in 1978 opgericht als “Women’s Professional Golf Association” (WPGA) als onderdeel van de Professional Golfers’ Association van Groot Brittanië en Ierland. Na een aantal naamswijzigingen werd in 2000 de huidige naam gekozen. Meer informatie over de Ladies European Tour is te lezen via deze link.

De live-scoring van het toernooi is te volgen via de site van de Ladies European Tour.

DE VOORBEREIDINGEN

De voorbereidingen voor de Big Green Egg Open zijn in volle gang. Achter de schermen wordt er door een team van de NGF, onze greenkeepers, horeca en de BGEO commissie hard gewerkt om van het toernooi een succes te maken

TOEGANGSKAARTEN

Van de verwachte 12.000 bezoekers hebben zich er al 8.000 aangemeld! De Rosendaelsche Golfclub is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets; komt u met de auto, dan is er een shuttle-service tussen de parkeerplaats (op Papendal) en de golfclub. Alle bezoekers (ook de leden van de Rosendaelsche Golfclub) dienen zich te registreren; gebruik de button hieronder voor uw gratis toegangskaarten.

VRIJWILLIGERS

Dit groot(s)e evenement heeft 400 vrijwilligers nodig; dat is een behoorlijke opgaaf! Meld u aan en vraag familie, vrienden en kennissen dat ook te doen! Ook golfers van andere verenigingen zijn van harte welkom. Het toernooi vindt plaats van 14 tot en met 17 juli. Er is een speciale NGF facebookpagina voor vrijwilligers.

Big Green Egg Open op GOLF.NL

Op GOLF.NL vindt u alle informatie over dit toernooi op hun Big Green Egg Open pagina’s.

CONTACT

Mocht u meer willen weten over het toernooi, de vrijwilligersfuncties of iets anders, neem dan contact op met één van de leden van de commissie.

Stuur ons uw vraag per email; wij beantwoorden die zo spoedig mogelijk.

Samen maken we er een prachtig toernooi van!