OPEN EN GASTVRIJ

Wij zijn trots op onze baan en onze faciliteiten; en dat delen we graag. Niet voor niets staat de Rosendaelsche Golfclub al jaren in de bovenste regionen van top-golf lijsten. Kom een dag bij ons spelen en ervaar de Rosendaelsche Golfclub.

SPELEN OP DE ROSENDAELSCHE GOLFCLUB

Leuk dat u ervoor kiest om een dag bij de Rosendaelsche Golfclub te komen golfen, u bent van harte welkom! Op de oefenfaciliteiten, de baan én bij ons restaurant. Samen zorgen we dat u een memorabele dag beleeft op onze golfclub.

TARIEVEN

Klik op de button hieronder voor de pagina met alle tarieven voor het het spelen op de Rosendaelsche Golfclub; lees voor de toelichtingen ook de tekst onder de tabel.

AANKOMST-INFORMATIE

Hier vindt u alle informatie die u helpt snel uw weg te vinden op de Rosendaelsche Golfclub als u bij onze ingang bent aangekomen.

COMPETITIE

In de week voorafgaande aan de speeldag op de Rosendaelsche Golfclub kan door competitieteams worden voorgespeeld. De reservering hiervoor kan vanaf 14 dagen van te voren gemaakt worden. Klik op de button voor alle informatie.

LID WORDEN

Is uw dag op de Rosendaelsche Golfclub u zo goed bevallen dat u een lidmaatschap overweegt? Klik op de button hieronder voor meer informatie.

GOEDE DOELEN WEDSTRIJD

Wilt u een toernooi organiseren ten behoeve van een goed doel op onze baan? De Rosendaelsche Golfclub biedt eens per jaar de mogelijkheid aan goede doelen om een goede doelen wedstrijd te organiseren.