LEVENDIG EN ACTIEF

De Rosendaelsche Golfclub is een ruim 125 jaar jonge vereniging waar jong en oud hun golfhart ophalen aan de prachtig aangelegde baan, de ligging aan de rand van de Veluwe en de vele activiteiten die ieder jaar worden georganiseerd.

ACTIEVE CLUB

Naast deelname aan de landelijke competitie, biedt de Rosendaelsche Golfclub plaats aan recreatieve golfers van alle niveaus en alle leeftijden. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer voelen zowel gasten als leden zich hier snel thuis. Met uitgebreide oefenfaciliteiten, een prachtige baan en een bruisend verenigingsleven biedt de Rosendaelsche Golfclub al generaties lang speelplezier voor iedere golfer.

JEUGD

De jeugd neemt een aparte plek in bij de Rosendaelsche Golfclub. Specifieke jeugdlessen door onze pro’s, leuke activiteiten voor elke leeftijdsklasse. Fun én sport!

HISTORIE

Met de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en de Utrechtse Golfclub “de Pan” behoort de Rosendaelsche Golfclub tot de oudste golfclubs van Nederland. Het begon in 1895 op de Rozendaalse heide met de vaderlandse golfpionier Aalbrecht del Court van Krimpen.

LID WORDEN

De Rosendaelsche Golfclub is de club met een schitterende baan, geweldige oefenfaciliteiten en een gastvrij terras met uitstekende horeca. Een club waar je elke keer met glimlach op je gezicht naar toe gaat.

Alle reden dus om lid te willen worden van deze bijzondere club.

1895 CLUB

In november 2020 heeft de Rosendaelsche Golfclub zich aangesloten bij het wereldwijde verband van golfclubs die zijn opgericht in 1895, The 1895 Club. Het lidmaatschap maakt het mogelijk onder aantrekkelijke voorwaarden op elkaars banen te kunnen spelen.

SPONSOREN EN BEDRIJFSLEVEN

Voor het bedrijfsleven bieden wij verschillende sponsor opties die u in staat stellen om met uw relaties in een ontspannen ambiance een memorabele dag te beleven.

BESTUUR

Het bestuur van de Rosendaelsche Golfclub

HUISREGELS, ETIQUETTE EN GEDRAG

Op deze pagina vindt u informatie over de geldende huisregels op de Rosendaelsche Golfclub, hoe wij met uw privacy omgaan én onze policy ten aanzien van grensoverscheidend gedrag.