HAAL MEER UIT JE GOLFSPEL

De Rosendaelsche Golf Academy is de complete sportbenadering van golf. Met álles op één locatie en een gerenommeerd pro-team krijgt uw golfspel een boost. Voor de actief-recreatieve golfer én voor de ambitieuze golfer.

GOLFLES VOOR IEDEREEN

Op de Rosendaelsche Golfclub kunt u als lid én als gast golfles nemen bij onze PGA professionals.

De lessen worden gegeven in blokken van 45 minuten of een veelvoud daarvan. De professionals zijn aanwezig van dinsdag t/m zondag. Bereikbaar per mail: info@rgca1895.nl

HET TEAM

Wij zijn trots op onze gerenommeerde PGA professionals John Boerdonk, Menno Pelk en Paul Berkhout. Voor fysieke training kunt u terecht bij onze TPI & Fitness trainer Tom Budding; zie het aparte kopje hieronder.

LESAANBOD

Op de Rosendaelsche Golfclub wordt golf als topsport bedreven; de nationale én internationale successen van onze Heren en Dames Senioren zijn daar een sprekend voorbeeld van.

Maar ook voor de recreatief-ambitieuze golfer is er een uitgebreid les- en oefenprogramma: op de Rosendaelsche Golfclub kunt u béter leren golfen. Er is een veelzijdig aanbod van lessen voor golfers van alle leeftijden en voor elk spelniveau.

STATE-OF-THE-ART

Het Pro team heeft diverse specialismen in huis en de Rosendaelsche Golf Academy beschikt over moderne hulpmiddelen op de driving range zoals Trackman, Boditrak en video analyse. In het Greenhouse is een ruime indoor Putting Studio ingericht waar u kunt werken aan uw techniek met behulp van SAM Puttlab, Capto, Boditrak en video analyse.

RESERVEREN

Een golfles boeken gaat eenvoudig via de ProAgenda. Bij het boeken van de les of bij aanschaf van uw leskaart kunt u direct afrekenen met iDeal. Het lestegoed op de leskaart wordt in ProAgenda bijgehouden en automatisch afgeschreven na elke les.

Voor een overzicht van de beschikbaarheid kijkt u op de Academy Agenda.

GOLF FITNESS

Onze trainer Tom Budding is gecertificeerd my Titleist Performance Institute (TPI) trainer. Bij aanvang van het programma wordt eerst een fysieke screening afgenomen van de speler. Met deze screening krijgen Tom en speler inzicht in de fysieke mogelijkheden en beperkingen. Dit wordt ook teruggekoppeld met de golfprofessional. Zo weten trainer en golfpro wat de mogelijkheden en eventuele beperkingen zijn in uw golfswing. Op basis van deze screening wordt een fysiek programma opgesteld voor de golfer. Voor informatie kunt u contact opnemen met Tom via tombudding@rgca1895.nl of 0648 739 537.

Onze pro’s maken ook wel instructievideo’s.

Hieronder alvast een voorproefje.