PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR GASTEN

Bij aankomst passeert u de slagboom; die opent vanzelf. Ook bij uw vertrek gaat de slagboom vanzelf open. Direct voor het clubhuis zijn er parkeerplaatsen voor gasten gereserveerd: u kunt vanaf daar via de kortste weg naar de shop waar u zich meldt voor uw golfdag op de Rosendaelsche Golfclub.

Parkeren bij de Rosendaelsche Golfclub is gratis.

Mocht de shop (nog) gesloten zijn, dan kunt u zich melden bij het restaurant of het secretariaat; u betaalt dan uw greenfee na het inspelen of na het spelen van de ronde.

U kunt zich omkleden in onze recent gerenoveerde kleedkamers; na uw ronde kunt u daar ook douchen; er zijn handdoeken aanwezig. U kunt gebruik maken van de kasten langs de wand om uw kleding en tas in op te bergen; deze zijn er voor alle golfers. Als u waardevolle spullen bij u heeft, kunt u bij het secretariaat een sleutel vragen voor een locker.

Inspelen kunt u op de uitgebreide oefenfaciliteiten, de ballen zijn gratis. U kunt er als gast van de Rosendaelsche Golfclub de hele dag gebruik van maken; kom dus gerust extra vroeg om u voor te bereiden. Zeker vroeg in de ochtend is de baan op z’n mooist.

Restaurant de Rosendaelsche verzorgt graag de inwendige golfer; wilt u wat meenemen voor “door de baan” of bij doorkomst na de eerste negen holes een “9-hole break” pakketje ophalen? U kunt dat voor uw ronde bij het restaurant samenstellen; zij zorgen ervoor dat u het halverwege lekker vers kunt meenemen.

Wilt u na uw ronde lunchen of dineren, dan kunt u dat ook al voor uw ronde aangeven bij het restaurant.

Onze huisregels en golf-etiquette vindt u hier. Let op: op het gehele terrein van de Rosendaelsche Golfclub wordt niet gerookt.