TARIEVEN

Hieronder vindt u alle tarieven voor het spelen op de Rosendaelsche Golfclub; lees voor de toelichtingen ook de tekst onder de tabel.

Betaalwijze greenfee:
U kunt de greenfee voldoen in de shop; uitsluitend per pin of creditcard (Mastercard en Visa). Mocht de shop gesloten zijn, dan kunt u zich melden in het restaurant of bij het secretariaat; u betaalt dan uw greenfee na het spelen van de ronde.

Soort:Baan QBaan
Non-Q
Tijdelijke
greens

Greenfee 18 holes€ 160€ 120€ 80
Greenfee 18 holes
NGF clubgebonden spelers
€ 130€ 100€ 65
Introducés                          € 50 
Hospitality 18 holes “Oude Negen” € 55
Hospitality 18 holes overige clubs € 65
9 holes Twilight voor introducés
én hospitality 
€ 35
Jeugd t/m 17 jaar    € 25
Voorspelen
NGF competitie
€ 65
Dagkaart
Oefenfaciliteiten
 € 25
Club 1895contact opnemen
met secretariaat

 • Clubgebonden spelers: Dit zijn golfers die lid zijn van een Nederlandse golfclub met A-status (een golfclub met een fysieke golfbaan). In de praktijk betekent dat: er staat een homecourse vermeld op uw NGF pas.
 • Introducés: Dezelfde gast mag maximaal 3x per jaar geïntroduceerd worden tegen het introductietarief.
 • De “Oude Negen”: Dit zijn: Koninklijke Haagsche Golf & Countryclub, Utrechtse Golfclub de Pan, Rosendaelsche Golfclub, Hilversumsche Golfclub, Kennemer Golf & Country Club, Noordwijkse Golfclub, Toxandria, Eindhovensche Golfclub en Golfclub Broekpolder. Maximaal 6 gasten per dag; dezelfde gast kan maximaal 3x per jaar tegen het hospitality tarief spelen. Er kan een ander tarief gelden als de reserveringstijd langer dan 2 weken bedraagt.
 • Overige hospitality clubs: Golfclub De Dommel, Golfclub De Gelpenberg, De Lochemse Golfclub, Noord-Nederlandse Golf & Countryclub, Sallandsche Golfclub “de hoek” en Twentsche Golfclub. Maximaal 6 gasten per dag; dezelfde gast kan maximaal 3x per jaar tegen het hospitality tarief spelen.
  Er kan een ander tarief gelden als de reserveringstijd langer dan 2 weken bedraagt.
 • Twilight: Speciaal tarief voor een ronde van 9 holes met de mogelijkheid om erna op het terras of in het restaurant de golfmiddag af te sluiten met een hapje en een drankje.
  In mei t/m augustus: starten vanaf 17:30 uur.
  De overige maanden: starten vanaf 14:30 uur.
 • Jeugd: Jeugd onder begeleiding van een speler van 21 jaar en ouder met een maximale handicap van 24. Dezelfde gast kan maximaal 3x per jaar spelen tegen het jeugdtarief.
 • Voorspelen NGF competitie: lees hier de informatie over het voorspelen.
 • The 1895 Club: Zie hiervoor de speciale pagina.
 • Overig: Voor groepen van 10 of meer personen (ook leden) hanteren wij een teesluiting en een bijdrage van € 10 per persoon. Buggy’s en handicarts zijn beschikbaar voor houders van een handicartpas. U kunt direct reserveren via www.handicart.nl. Een golfdag organiseren op de Rosendaelsche Golfclub voor Goede Doelen? Graag aanvragen bij ons secretariaat.