ONS AANBOD

Het beste advies

Voor vragen en advies rondom de dagelijkse behoeften zoals handschoenen, schoenen, ballen, tassen, trolleys en andere golfaccessoires, staat ons team in de shop voor u klaar. Daarnaast  kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide kennis van Patrick Zelechovsky, custom fitter van beroep. Voor het vakkundig testen en aanmeten van clubs en alle andere specifieke vragen kunt u in de shop een afspraak met hem maken of bellen naar 026-4437283. Doordat u de clubs kunt testen onder “echte” omstandigheden, én door het gebruik van diverse fitting-centers, kunnen Patrick en zijn team u het beste advies voor uw clubs geven. Voor advies en vragen rondom uw golfclubs staan ook de pro’s van de Rosendaelsche Golfclub u graag met raad en daad bij: teamwork!

De beste service

Wij bieden een volledig en hoogwaardig assortiment en zijn o.a. officiële dealer van Ping, Callaway, Taylormade, Mizuno, Ben Ross, Titleist, Footjoy, Ecco, Geox, Adidas, Bag Boy, Bennington, Ogio, Golfino, Brax Golf, Luhta, Rukka, Ralph Lauren, Daily Sports, Abacus, Backtee, Rhönisch, Peak Performance, H20 en andere merken. Mocht u iets niet in de winkel aantreffen spreek ons dan aan, en wij gaan proberen het in één van onze andere vestigingen te vinden of direct te bestellen. Bent u op zoek naar iets speciaals: laat het ons weten! Ook voor reparaties, custom-made orders zoals logoballen, -kleding en – accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast organiseren wij op alle locaties diverse demo- en fittingdagen.

De beste prijs

Wij bieden een “beste prijs’’ garantie. Mocht eenzelfde product bij een andere officiële dealer in Nederland voor een lagere prijs verkrijgbaar zijn, dan geldt deze prijs uiteraard ook bij ons. Voor informatie en de voorwaarden kunt u in de shop terecht. Tevens zijn wij bezig met het opzetten van een website waarop o.a. de laatste activiteiten, waaronder demo-dagen, acties en aanbiedingen staan. Kijk voor deze informatie op www.foregolfers.nl

U vindt foregolfers.nl ook op de golfbanen Almeerderhout, Anholt, Heelsum en ’t Zelle.