Informatie

Header afbeelding

Foregolfers.nl – all we slice is the price !


Golfshop Foregolfers.nl heeft in 2006 een golfwinkel geopend op de Rosendaelsche Golfclub. Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen? kijk ook op www.foregolfers.nl (telefoonnummer: 026-4437283)

Openingstijden *

Maandag : gesloten

Dinsdag 9.30-17.30

Woensdag 9.30-17.30

Donderdag 9.30-17.30

Vrijdag 9.30-17.30

Zaterdag 9.30-16.00

Zondag 9.30-16.00

* Foregolfers behoudt zich voor bij baansluiting of slechte weersomstandigheden de tijden aan te passen.

In de wintertijd is de shop op maandag gesloten en dagelijks geopend van 10.00 - 16.00 uur

Foregolfers.nl: professioneel on-course golfwinkel concept met een moderne uitstraling.
Wij hebben meerdere winkels in Nederland en Duitsland en kunnen hierdoor efficiënter inkopen en de beste prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden. Omdat wij op de golfbanen gevestigd zijn kunt u op de puttinggreen en de drivingrange de clubs onder natuurlijke omstandigheden testen en deze op maat laten aanmeten door ons vakkundig opgeleid personeel. Kom in de winkel en maak een afspraak!

Foregolfers.nl biedt u het beste advies

Als aanspreekpersonen staat ons team u graag voor vragen en advies rondom de dagelijkse behoeften in de winkel, zoals handschoenen, schoenen, ballen, tassen, trolleys,en andere golfaccessoires, te woord. Daarnaast  kunt  u ook gebruik maken van de kennis van Patrick Zelechovsky. Patrick is Custom Fitter van beroep. Voor het vakkundig testen en aanmeten van clubs en alle andere specifieke vragen kunt u in de winkel een afspraak met hem aanvragen of bellen naar T. 026-4437283. Wij zijn in het bezit van diverse Fitting-Centers. Mede doordat u uw clubs kunt testen onder natuurlijke omstandigheden, en door het gebruik van fitting-centers, kunnen Patrick en zijn team u voorzien van het beste advies voor uw clubs. Voor advies en vragen rondom uw golfclubs staan de pro’s u ook graag te woord.

Foregolfers.nl biedt u de beste service

Wij kunnen een volledig en hoogwaardig assortiment bieden en zijn o.a. officiële dealer van Ping, Callaway, Taylormade, Mizuno, Ben Ross,Titleist, Footjoy, Ecco, Geox, Adidas, Bag Boy, Bennington, Ogio, Golfino, Brax Golf, Luhta, Rukka, Ralph Lauren, Daily Sports, Abacus, Backtee, Rhönisch, Peak Performance, H20 en andere. Mocht u een gewenst product niet in de winkel aantreffen spreekt u ons dan aan, en wij gaan proberen deze in één van onze andere vestigingen te vinden of direct te bestellen. U bent op zoek naar iets speciaals, laat het ons weten. Maar ook voor reparaties, custom-made orders zoals logoballen, -kleding en – accessoires bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast organiseren wij op alle locaties diverse Demo-Dagen.

Foregolfers.nl biedt u de beste prijs

Wij bieden u een “beste prijs’’ garantie. Mocht eenzelfde product bij een andere officiële dealer in Nederland voor een lagere prijs verkrijgbaar zijn, dan geldt deze prijs uiteraard ook bij ons. Voor informatie en voorwaarden hierover kunt u in de winkel terecht. Tevens zijn we bezig met het opzetten van een website waarop o.a. de laatste activiteiten, waaronder demo-dagen, acties en aanbiedingen staan. Kijk voor deze informatie op www.foregolfers.nl

Wij zijn ook  te vinden op o.a. volgende golfbanen:

  • Golfclub Almeerderhout
  • Golfclub Heelsum
  • Golfclub Borghees
  • Goflclub Anholt

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant in onze winkel.
Het Foregolfers.nl team

Inloggen