BIG GREEN EGG OPEN
LADIES EUROPEAN TOUR

do. 14 juli - zo. 17 juli 2022

Rosendaelsche Golfclub
Arnhem, NL

Dames topgolf op de Rosendaelsche Golfclub
Tijdens de Ladies European Tour, dé belangrijkste golftour voor vrouwen in Europe, strijden ruim 120 topgolfsters op onze mooie baan voor de winst

LET2022 van do. 14 juli t/m zo. 17 juli

We verheugen ons op de komst van de Europese topgolfsters en de jonge talenten en kijken uit naar een geweldig toernooi op onze prachtige baan! 

Met vriendelijke groet,

Big Green Egg Open Commissie

Janet Kuiper

Mariëtte Groendijk

Bart Winters

Boelie van Groningen

Rosendaelsche Golfclub
Apeldoornseweg 450
6816 SN  ARNHEM
+31 26 442 1438

Publiek is welkom !

Goed nieuws: publiek is welkom op ons evenement. Op www.golf.nl is informatie hierover voor het publiek te vinden en zijn toegangskaarten voor publiek verkrijgbaar. Leden van de Rosendaelsche zijn sowieso van harte welkom zijn. Daarbij zijn we aan de volgende spelregels gebonden:

- Registratie vooraf is verplicht. Leden registreren via leden deel website.
- Neem bij het bezoek aan het evenement je NGF-pas mee!
- Toegang voor leden is gratis.
- Introducees van leden dienen vooraf een toegangskaart te kopen. Koop HIER uw toegangskaart.

- Parkeren van auto’s is voor leden (uitsluitend) mogelijk op een extern parkeerterrein van Sportcentrum Papendal, Papendallaan 60 in Arnhem. Volg daar de instructies van de parkeerregelaar op en volg borden E-Big Green Egg Open. Een gratis buspendel naar de Rosendaelsche en terug is actief tussen 10.00 en 19.00 uur (elk half uur). Leden kunnen hun auto dus niet op de club parkeren!

- Kom je op de fiets? Dan mag je wel op de club parkeren.
- Daarnaast is er een goede verbinding met openbaar vervoer. Er is een halte naast de club.
- Vanuit de overheid geldt nog steeds: houd 1,5 meter afstand en bij klachten blijf je thuis!
- Er zijn geen extra horecavoorzieningen in de baan getroffen, alleen Otto’s huisje is open voor een snelle hap en een drankje.
- Het clubhuis is alleen toegankelijk voor LET-spelers, caddies en officials.

Wie spelen er mee?

Big Green Egg Open: wie spelen er mee?

Er doen natuurlijk Nederlandse speelsters mee aan het Big Green Egg Open op de Rosendaelsche Golfclub (14 juli t/m 17 juli). Het deelnemersveld wordt in de aanloop naar het toernooi verder uitgebreid. Drievoudig majorwinnaar Anna Nordqvist komt naar het Big Green Egg Open. Samen met Charley Hull, Dewi Weber en Pasqualle Coffa is zij ambassadeur van het Big Green Egg Open!

Zie hiervoor onderstaand persbericht 

Persbericht: https://bit.ly/3LCWUOa 

Alles over Anna: https://bit.ly/3vIphoJ

Hier vind je achtergrondinformatie van een aantal speelsters op wie je zeker moet gaan letten.

Deelnemersveld Big Green Egg Open • Golf.nl

Top in vrouwengolf op Rosendaelsche Golfclub

De Rosendaelsche Golfclub bestond in 2020 125 jaar en dit lustrumjaar wordt - een jaar later dan gepland vanwege het coronavirus - gevierd met de komst van een toptoernooi van de Ladies European Tour.

https://www.golf.nl/topgolf/toernooien/dutch-ladies-open/locatie

Queens on the greens

In aanloop op het grote Big Green Egg Open 2022 toernooi heeft afgelopen april op onze baan een contest plaatsgevonden in het kader van het NGF initiatief 'Queens on the greens'. En zo zullen er wel meer evenementen rondom het toernooi georganiseerd worden. We houden jullie op de hoogte.

Aanmelden vrijwilligers

Het toernooi kan alleen slagen met de inzet van vrijwilligers. Wij doen hiermee dan ook aan jullie allen een dringend beroep om je aan te melden als vrijwilliger tijdens dit toernooi. Er zijn verschillende functies waarvoor je je kunt inschrijven. Als je je voorkeur aangeeft dan zullen wij er alles aan doen om dit in te vullen. Garanties kunnen wij hier helaas niet bieden, Mocht je in een andere functie worden ingedeeld gaan wij er vanuit dat je dat ook met plezier doet. Per dag worden er ruim 250 vrijwilligers ingezet.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Dat kan je HIER online doen.

Bekijk ook de Facebook-pagina Vrijwilligers NGF Golf evenementen

De Ladies European Tour (LET)

De Ladies European Tour (LET) is de belangrijkste golftour voor de vrouwen in Europa en het werd in 1978 opgericht als "Women's Professional Golf Association" (WPGA). De WPGA is een onderdeel van de Professional Golfers' Association van Groot-Brittannië en Ierland en een jaar later, in 1979, ontstond deze golftour. Meer informatie over de ladies european tour via deze link.

De live-scoring van het toernooi is te volgen via de site van de Ladies European Tour.

Foto's

Voorbereiding LET2022 is gestart!

We zetten ons weer in om deze week er een prachtig toernooi van te maken zodat de speelsters op topniveau kunnen presteren. 

NGF

De LET Big Green Egg Open 2022 wordt georganiseerd door de NGF.  De Rosendaelsche Golfclub is benaderd met de vraag of zij haar baan in 2022 weer beschikbaar wilde stellen aan de Ladies European Tour. Meer informatie over de NGF vind je hier https://www.ngf.nl. Meer informatie over de wedstrijden en kaartverkoop via deze link https://www.golf.nl/biggreeneggopen

Contact

Mocht je meer willen weten over het toernooi, vrijwilligersfuncties of andere vragen hebben, neem dan contact op met een van de leden van onze commissie. Ook zijn wij per mail bereikbaar via e-mail adres: [email protected]

Samen met jullie maken we er een prachtig toernooi van!

Secretariaat Rosendaelsche Golfclub
[email protected]026 442 1438
Janet Kuiper (vz. RGc LET2022 cie)
Boelie van Groningen,
Bart Winters
Mariëtte Groendijk


LET Big Green Egg Open 
[email protected]

Pieter Bijnen – Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF)