HARTELIJK WELKOM OP
DE ROSENDAELSCHE GOLFCLUB

Ervaar het genot van het spelen op één van de mooiste bos en heide golfbanen van Nederland. Omringd door de Veluwse bossen en het glooiende landschap beleeft u een unieke golfervaring. Onze uitdagende 18 holes Championship Course biedt alles voor een heerlijke dag voor zowel de recreatieve als de geoefende golfer. De uitgebreide oefenfaciliteiten, een prachtig onderhouden baan en het uitstekende restaurant staan garant voor een bijzondere dag voor golfers van alle leeftijden.


EEN VAN DE MOOISTE
CHAMPIONSHIP COURSES IN NEDERLAND

DE VERENIGING

De Rosendaelsche Golfclub is een vereniging met een traditie die teruggaat tot 1895, maar bij-de-tijd! Actief, met een grote hoeveelheid verenigingsactiviteiten. U kunt hier golfen in een prettige, vriendelijke sfeer en nagenieten in het sfeervolle clubhuis of op het terras, met een hapje en een drankje én leuke mensen. En het onvermijdelijke: “als ik dát puttje wel had gemaakt, dan….”

DE BAAN

De baan van de Rosendaelsche Golfclub heeft de oudste holes van Nederland. Het is één van de mooiste bos- en heidebanen van Nederland met eerlijke greens, en altijd in topconditie!

Ervaar onze golfbaan: minimalistisch, opgaand in het decor van de Veluwe. Kijk en luister naar de omringende natuur en laat u verrassen door de streken van deze “oude Veluwse dame”…

EEN SPORTCLUB

Op de Rosendaelsche Golfclub bent u sportief bezig. U kunt er béter leren golfen; op elk ambitieniveau. Ons gemotiveerd Pro-team helpt u op een leuke manier met nét een slagje minder door de baan te gaan. Met prachtige oefenfaciliteiten en een uitgebreide wedstrijdkalender met fun- en serieuze wedstrijden. Beleef meer plezier aan het golfen!

NK STROKEPLAY KAMPIOEN 50+

“Onze” Manon Marselis is Nationaal Strokeplay kampioen 50+ !

In tropische temperaturen wist Manon Marselis op de eerste play-off hole, na twee uitstekende ronden, het Kampioenschap te veroveren. 


Ook de andere heren en dames van de Rosendaelsche behaalden uitstekende klasseringen .