Oefengebied

Driving range: deze kan gebruikt worden vanaf twee zijden. Aan de clubhuiskant is een overdekt gedeelte met daarin een sectie van de Golf Academy met geavanceerde analyse-apparatuur. U kunt oefenen vanaf de afslagmatten, maar ook van een tapijtstrook die er vlak voor ligt. Daarvóór is een uitgebreide grastee; geopend op drie dagen van de week. Vanaf de achterzijde van de driving range kunt u aanvullend oefenen. De grastee is daar vaker open, en het geonduleerde afslagtapijt is er om “bal boven de voet / bal onder de voet” te oefenen.

Bunkers: Greenside en fairway bunkers liggen in afzonderlijke delen van het oefengebied. Alle facetten van het bunkerspel kunnen hier geoefend worden: verschillende lies, hoog/laag de bunker uit, korte/lange slagen. De fairwaybunker ligt naast de driving range aan de achterzijde; u kunt daaruit ruim 280 meter ver slaan zonder iemand te raken.

Chipping greens: Zowel aan de clubhuiskant als aan de achterzijde van de driving range zijn twee greens om het chippen en pitchen te oefenen. Ze worden net zo goed onderhouden als onze “echte” greens. Vlaggen op verschillende posities op de geonduleerde green maken het aanspelen extra uitdagend.

Putting green: Een grote putting green, met alle uitdagingen die u op onze baan ook tegenkomt. Net zo goed onderhouden én net zo gemaaid als de greens van de 18-holes Championship Course.

Rough: Op diverse plekken in het oefengebied liggen stukken rough, van waaruit u kunt oefenen: lange slagen naast de driving range; kort spel naar de chipping greens.

Par3 oefenholes: Het ideale gebied om uw korte spel te verbeteren. Korte afslagen naar kleine greens; een hele uitdaging om deze 4 holes allemaal “par” te spelen; ook al zijn ze “maar” 50 meter lang.