Bedrijfsgolf op de Rosendaelsche

Golf staat voor ontspanning, intense sportbeleving en weinig blessures.

Een gemiddelde 18 holes golfbaan is 7 kilometer lang en zo wordt ook de conditie van de golfers op de proef gesteld. Omdat golf in een groep beoefend kan worden, leent de sport zich ook uitstekend als netwerk activiteit voor het bedrijfsleven.

De Rosendaelsche Golfclub wil bedrijven graag in de gelegenheid stellen de sportieve ontspanning en gezelligheid te koppelen aan een gezamenlijke inspanning.

Het bestuur van de  Rosendaelsche  Golfclub nodigt U uit met een team deel te nemen aan Bedrijfsgolf Competitie op de Rosendaelsche golfclub; een van de mooiste banen in Nederland.

Zodra de data bekend zijn, zullen wij u dat melden.


De middag bestaat uit een ontvangst vanaf 12.00 uur lichte lunch, start shotgun wedstrijd om 13h30 met aansluitend een borrel en diner.


Wedstrijdvorm en spelregels:

Een bedrijventeam bestaat uit 2 personen. De samenstelling van dit team mag per wedstrijd verschillen.

Stableford wedstrijd in flights van 4. Per bedrijventeam wordt de beste score genoteerd. De beste 3 scores van de 4 middagen worden opgeteld en het bedrijventeam met de meeste punten is winnaar van de Bedrijfsgolf Competitie Wisselbokaal.

De wedstrijdleiding deelt voor iedere wedstrijd de teams in.

Er wordt gespeeld conform de NGF golfregels. Maximum handicap 26 (voor zowel dames als heren)

De kosten per team (van 2 ) zijn € 1400,- te betalen voor de start van de competitie. In dit bedrag is inbegrepen greenfee, lunch, borrel en diner.

Deelname aan deze bedrijfscompetitie biedt u een mooie gelegenheid om op een gezellige en ontspannen wijze uw zakelijke contacten en het contact met uw medewerkers en collega´s  te onderhouden en uw relatienetwerk te vergroten.

Geef u nu op met uw bedrijf om deel te nemen aan deze competitie!
Klik hier om uw aanmelding door te geven.

Wilt u meer informatie? mail dan naar [email protected] 

Wij zien uit naar uw komst! 


Inloggen