VOORBEREIDINGEN BIG GREEN EGG OPEN

De voorbereidingen voor dit geweldige evenement zijn alweer in volle gang! We gaan er in juli een fantastische golfweek van maken! Hieronder een update:

Artsen

Er staat een team van 10 vrijwillige artsen klaar, allemaal leden van onze club, om het toernooi te ondersteunen op medisch gebied.

Baanvoorbereiding

Op maandag 4 juli zet een LET medewerker in een buggy de baan uit voor het toernooi. Het kan zijn dat men hiervan tijdens het spel enige hinder ondervindt.

Baansluiting

De baan is gesloten vanaf 10 juli t/m 18 juli. De NGF heeft bij de besturen van de NGF verenigingen de vraag neergelegd of leden van de Rosendaelsche Golfclub gedurende deze periode gebruik mogen maken van hun gastvrijheid. 

Publiciteit

Op 23 juni worden in de vroege ochtenduren drone-opnames gemaakt van de baan en op 25 juni krijgt een groep ‘influencers” een clinic op de achterkant van de driving range. Deze activiteiten worden georganiseerd door de NGF als onderdeel van de publiciteit rondom het toernooi. Golfers ondervinden hiervan geen hinder tijdens het spelen.

Promodorp

Aan de achterkant van de driving range wordt een promo dorp ingericht. Er worden daar ook beeldschermen geplaatst waarop het British Open, onder het genot van een drankje en een hapje, kan worden gevolgd.

En ook is aan de jeugd gedacht. Zij kunnen gedurende het toernooi superleuke spelletjes doen.

Het promodorp wordt in de week voorafgaande aan het toernooi, van 4-7 t/m 10-7, opgebouwd. Dit kan enige overlast veroorzaken door vrachtverkeer dat naar de achterkant van de driving range moet rijden.

De tee op hole 4 wordt tijdens de voorbereidingsweek naar voren geplaatst.

Queens on the Greens