Professionals

Header afbeelding

GOLFLESSEN

Op de Rosendaelsche kunt u als lid- en gast lesnemen bij onze PGA Professionals: John Boerdonk, Menno Pelk, Jan Dorrestein en Paul Berkhout. Voor fysieke training kunt u terecht bij onze TPI Fitness trainer Tom Budding.

De lessen worden gegeven in blokken van 45 minuten per les of een veelvoud daarvan. De professionals zijn dagelijks aanwezig van dinsdag t/m zondag.

Ons Pro Team heeft diverse specialismen in huis en de Rosendaelsche beschikt over diverse hulpmiddelen op de driving range zoals Trackman, Boditrak en Video analyse. In de Greenhouse is een ruime indoor Putting Studio gesitueerd waar u kunt werken aan uw techniek met behulp van SAM Puttlab, Capto, Boditrak en video analyse. Course management wordt gegeven tijdens de baanlessen en wilt u aan uw fysiek werken dan maakt u een afspraak met Tom in Coleman’s Cottage. Een veelzijdig aanbod aan lessen voor alle leden op alle leeftijden en elk spelniveau in prive- en groepsverband. Voor de jeugd zijn er georganiseerde jeugdlessen vanuit de club en is er een vervolgtraject op de club voor de GolfTON selectie (www.golfton.nl)

GOLFLES RESERVEREN

Een golfles boeken gaat eenvoudig via de ProAgenda. Bij het boeken van de les of aanschaf van uw leskaart kunt u direct afrekenen met iDeal. De lestegoeden op de leskaart wordt in ProAgenda bijgehouden en automatisch afgeschreven na de les.

Voor een overzicht van de beschikbaarheid kijkt u op de Academy Agenda KLIK HIER.

Direct een lesboeken bij uw Professional kan ook. Klik op John Boerdonk, Menno Pelk , Paul Berkhout en Tom Budding. Voor lessen bij Jan Dorrestein ligt het lesboek klaar in de hal van het clubhuis of mailt nu naar Jan ([email protected])

Tarieven golflessen 2022

Voor volwassenen en jeugd geldt hetzelfde tarief:

• 1-2 personen per 45 minuten € 55
• 3-4 personen per 45 minuten € 70
• 5-6 personen per 45 minuten € 85
• 7-8 personen per 45 minuten € 105

Bij verhindering kunnen lessen tot 48 uur voorafgaand aan de les online worden geannuleerd en wordt de les niet in rekening gebracht. Binnen 48 uur kan annuleren alleen telefonisch bij de professional zelf.
Gebruik driving-range: voor/na les: Inclusief in lestarief; overig: €20 per keer. Niet-leden voldoen per les extra range vergoeding van €10 per persoon.

GVB lesprogramma

Sinds enige tijd biedt de Rosendaelsche golfclub de mogelijkheid aan familie en vrienden van leden hun Handicap 54 te behalen.
Hier kunt u meer informatie vinden over het programma. Meld u bij het secretariaat voor beschikbaarheid van het programma, per jaar zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij beschikbaarheid kan er contact op worden genomen met Menno Pelk om het lesprogramma in gang te zetten. 
Klik hier voor het aanvraagformulier.

Golf-fitness, Tom Budding

Tom maakt gebruik van My Titleist Performance institute (TPI) en is hier gecertificeerd voor. Hierin wordt een fysieke screening afgenomen van de speler. Met deze screening krijgt hij als trainer inzicht in de fysieke mogelijkheden en beperkingen. Dit wordt teruggekoppeld met de golfprofessional. Zo weten beiden professionals wat de mogelijkheden en eventuele beperkingen zijn in de swing. Op basis van deze screening wordt een fysiek programma opgesteld voor de golfer. Voor tarieven kunt u contact opnemen met Tom. Geef u op via [email protected] of 06-487 395 37. Of kijk op zijn website www.fitcamprenkum.nl

Golfreizen
Jaarlijks organiseert het Pro Team een ledenreis naar een zonnige locatie. Een reis exclusief voor leden van de Rosendaelsche Golfclub om samen beter te leren golfen en nieuwe golfvrienden te maken. In 2022 wordt alweer de 11e editie georganiseerd. Ook dit jaar gaat de reis naar de Algarve, Portugal. De golfreizen zijn 6 dagen gevuld met instructie, spelen op de prachtige golfbanen van Club Robinson en natuurlijk voldoende tijd om te genieten buiten het golfen om. Meer weten over onze golfreizen? Mail naar: [email protected]


Bron: Golf.nl

Bron: Golf.nl

Inloggen