Professionals

Header afbeelding

Op de Rosendaelsche kunt u les nemen bij onze PGA Professionals. De golflessen worden gegeven in bloktijden van 45 minuten. John Boerdonk, Menno Pelk en Jan Dorrestein, zijn van dinsdag tot en met zondag aanwezig op de club. Kijk voor beschikbaarheid en het reserveren op de website bij professionals of klik hier om direct naar de online lesagenda te gaan (https://members.igolfinstructor.com). Voor het reserveren van golflessen met Jan Dorrestein kunt u telefonisch reserveren. Reserveren kan vanaf elke computer, tablet of smartphone, download hiervoor ook de gratis iGolfinstructor app in de Appstore of Google Play Store.

Golflessen en leskaarten kunnen contant, met iDeal of op rekening worden afgerekend. Leskaarten worden aangemaakt in de online agenda en daar bijgehouden.

Tarieven golflessen 2019

Voor volwassenen en jeugd geldt hetzelfde tarief:

  • 1-2 personen per 45 minuten                      €  55
  • 3-4 personen per 45 minuten                      €  70
  • 5-6 personen per 45 minuten                      €  85
  • 7-8 personen per 45 minuten                      € 105

Bij verhindering kunnen lessen tot 48 uur voorafgaand aan de les online worden geannuleerd en wordt de les niet in rekening gebracht. Binnen 48 uur kan annuleren alleen telefonisch bij de professional zelf.

Gebruik driving-range door niet-leden:   € 10 per keer.
Niet-leden betalen per les extra range van € 5 per persoon.
Info: [email protected]

Golf-fitness, Tom Budding:
Tom maakt gebruik van (My Titleist Performance institute) en is hier gecertificeerd voor. Hierin wordt een fysieke screening afgenomen van de speler. Met deze screening krijgt hij als trainer inzicht in de fysieke mogelijkheden en beperkingen. Dit wordt teruggekoppeld met de golfprofessional. Zo weten beiden professionals wat de mogelijkheden en eventuele beperkingen zijn in de swing. Op basis van deze screening wordt een fysiek programma opgesteld voor de golfer.

Voor tarieven kunt u contact opnemen met Tom.
Geef u op via [email protected] of 06-487 395 37.
Inloggen